Cursuri GRATUITE, de programare IT, pentru persoane cu varsta intre 25 si 65 de ani

Scris de Redacția
745 vizualizari

Locuitorii comunei Stalpeni, dar nu numai ei, pot urma gratuit cursuri online de reconversie profesionala, in domeniile programarii sau testarii IT, printr-un proiect in valoare de 1 milion de euro, derulat de eJobs si finantat din fonduri europene.

Site-ul StartUpCafe de unde am preluat aceasta informatie afirma ca se cauta persoane din afara Bucurestiului si a judetului Ilfov, cu varsta intre 25 si 65 de ani si cel putin 8 clase absolvite. Sunt incurajate persoanele cu un nivel scazut de calificare, care in prezent au un loc de munca, dar care doresc sa faca o schimbare.

Nu este nevoie de pregatire IT anterioara, cursurile fiind gandite special pentru incepatori.

Sesiunile de invatare se vor desfasura de luni pana vineri, seara, in intervalul orar 18.00 – 21.00. Au loc online, deci participantii pot intra pe platforma direct de acasa. Au nevoie doar de un webcam si de o conexiune buna la internet.

Cursurile sunt 100% gratuite pentru cursanti, fiind finantate prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Detalii si inscrieri gasiti aici.

Foto: Freepik

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate