[UTILITĂȚI] Se întrerupe alimentarea cu energie electrică la Rădești și Pițigaia

Scris de Redacție
154 vizualizari

Distribuţie Oltenia anunță că execută lucrări programate în reţelele electrice la Stâlpeni în 13.11.2023, orele 09.00 – 16.00. Vor fi afectate satele Pițigaia și Rădești (zona Nicolescu).

Tot în aceeași zi se va întrerupe alimentarea și în Mihăești, satele Furnicoși și Vlădeni, iar în 14.11.2023 în satele Văcarea, Drăghici Centru, Drăghici Deal, Drăghici Vale, PTA Oringe Mihăeşti (terţ), PTA CAP Drăghici.

Conform comunicatului dat de Distribuție Oltenia, lucrările periodice se execută pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate