AUDIO Inregistrarea sedintei Consiliului Local Stalpeni din data de 30 iunie 2021

Scris de Redacție
477 vizualizari

Inregistrarea audio a sedintei ordinare a Consiliului Local Stalpeni din data de 30 iunie 2021.

Cea mai interesanta parte este, ca intotdeauna, la final, unde puteti auzi urmatoarea discutie despre SC Apa Top Serv Stalpeni SRL:

– Domnul administrator, a muncit pe branci…
– … ca sa falimenteze firma. Am vazut.
– Domnule, prea mult scandal pentru apa asta! Haideti… eu am propus adineauri, ati vazut! Desfiintam 3 luni de zile comisia asta (de apa), ca sa nu mai fie bataie, asa, o lasam in administratie si dupa trei luni reinfiintam comisia. Nu se mai poate, haideti, sunteti de acord, nu sunteti de acord…
– Desfiintezi comisia ca sa nu se mai afle adevarul. De aceea doriti sa desfiintati comisia. Ce treaba are una, cu alta?
– Dumneavoastra nu faceti altceva, va repet, sa doriti ca aceasta societate sa nu mearga.
– Domnule, sa vorbeasca presedintele de sedinta. Zi, domnu Tanase.
– Domnule, prea mult scandal pentru apa asta! Desfiintam 3 luni de zile comisia asta, ca sa nu mai fie bataie, asa, o lasam in administratie si dupa trei luni reinfiintam comisia. Nu se mai poate cu tigania asta.”

 

Sursa: ProRomania


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate