[8 MARTIE] La mulți ani, de Ziua Femeii!

Scris de Redacție
831 vizualizari

Astăzi este ziua în care punem femeile din viața noastră doar cu puțin mai sus decât o facem în fiecare zi din an, pentru că este ziua lor. Aceste minunate ființe din viața noastră, fără de care n-am fi decât un început fără de sfârșit și o inutilă umbră pe pământ, merită toată iubirea și prețuirea noastră.

Mamă, soție sau, pentru cei mai în vârstă, fiică, femeile sunt împlinirea pe care Dumnezeu ne-a menit-o atunci când, din coasta lui Adam, a dat-o lumii pe Eva.

Cum poeții știu să descrie în cuvinte puține esența unui gând, redăm o strofă din poezia „Să iubești o femeie” scrisă de Adrian Conțu:

„Să iubeşti o femeie, tot ce poate fi sfânt,
Este lună, e soare, dar aici, pe pământ
Are cheia spre mâine dar şi cheia spre ieri,
Să iubeşti o femeie… să exişti… să mai speri.”

Doamnelor, din partea bărbaților echipei Gazeta de Stâlpeni vă dorim să fiți iubite, respectate, apreciate și împlinite așa cum vă doriți. Tot binele și pacea din lume să vă însoțească pretutindeni, mai ales în momentele dificile pe care, vrem, nu vrem, trebuie să le facem față.

La mulți ani!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate