[TRAFIC PERSOANE] Diavolul trăiește în „Grădina Maicii Domnului” și are față de om

Scris de Andrei Vacaru
500 vizualizari

O cheamă Larisa și a venit să ne spună cum a trecut ea prin iadul traficului de persoane, un fenomen extrem de grav, la care, conform statisticilor din 2017 – 2018, România se află pe primele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul victimelor din rândul cetățenilor săi.

Iadul Larisei a început la vârsta de 3 ani, când niște diavoli-părinți au dat-o spre adopție unei familii „cu mai multe posibilități” decât ei, fără să mai fie interesați vreodată de ceea ce se întâmplă cu fata lor, sânge din sângele lor, așa cum se spune. Apoi în clasa a 4-a, când Larisa avea 10-11 ani, a fost exploatată sexual de tatăl adoptiv, un diavol cu o poziție foarte bună în societate. Poziție de care țineau întotdeauna cont polițiștii – diavoli atunci când o aduceau acasă, Larisa încercând de mai multe ori să fugă pentru a scăpa din iadul „de catifea” pe care îl construiseră în jurul ei așa-zișii părinți. Mai mult, polițiștii, după fiecare fugă de acasă, o puneau să declare că pe timpul dispariției a fost subiectul unor infracțiuni, diavolii cu epoleți lovind-o atunci când Larisa încerca să explice că, de fapt, de infracțiuni dorea ea să scape.

Diavolul – părinte adoptiv, sătul de reacțiile Larisei căreia îi reproșa că nu este recunoscătoare pentru sacrificiile materiale pe care acesta le face, a adus diavolii-traficanți acasă la el, pentru a scăpa de „problemă”. Aceștia au violat-o în grup, au bătut-o atât pe ea, cât și pe bunica – înger, o mână de om, cum o descrie Larisa, la care aceasta ținea foarte mult. Iubire care a fost folosită ca instrument de șantaj: „Nu asculți de noi, atunci bunicuța ta moare”.

Și nu doar că a fost dată (de fapt, vândută) traficanților de carne vie, ci a și fost măritată cu diavolul – șef de rețea, cu care Larisa are astăzi, în urma abuzurilor traumatizante la care a fost supusă, doi copii. Copii despre care Larisa nu spune asta, dar care pot fi oricând traficați, deoarece părinții-diavoli, așa cum ați văzut, nu cunosc niciuna dintre formele iubirii. Nici măcar iubirea de părinte. Nu. Ei iubesc numai violența, puterea și banul. Violența pentru că e mijlocul prin care persoanele traficate sunt depersonalizate și controlate prin frică. Puterea pentru că le garantează continuarea existenței iadului pe care l-au creat. Și banul, ca formă de acumulare și de iubire diavolească, indiferent pe ce căi ar fi dobândit și dacă poartă urme de lacrimi, sânge ori de spaimă.

După plecarea din familia adoptivă, Larisa a fost traficată atât în România, cât și în Germania și Italia. Acolo, povestește ea, a aflat despre efectele asupra sa ale drogurilor care i-au fost injectate. Nefiind o consumatoare ca expresie a propriei voințe, acestea nu i-au dat dependență. Cu excepția injecțiilor printre gingii, care i-au produs stări de vomă și dureri groaznice, dar al căror sevraj nu e comparabil cu al celor care consumă benevol cocaină și heroină. Tot acolo a aflat că diavolii folosesc pe cineva care scanează social media în căutare de victime pe care să le traficheze. Asta pentru că un diavol–client i-a cerut unui diavol–traficant să îi aducă pe cineva anume pentru a face sex. Iar pentru identificare i-a trimis link-ul victimei de pe contul de Facebook. În trei zile, persoana a fost răpită, bătută, șantajată și adusă celui care a abuzat-o, fără remușcări.

Ați crede, judecând după toate acestea, că diavolii nu au remușcări. Că, văzând ceea ce fac (și încă nu ați aflat totul!), pe ei nu îi mustră conștiința. În sensul că ei merg la biserică dar pentru a cumpăra „indulgențe” pentru iertarea păcatelor și a obține prin bani „tăcerea preotului”. Acesta știe tot ce se întâmplă în iadul de lângă biserica unde slujește, dar tace devenind complice. Iar diavolii cred astfel că dacă ajung în rai, vor putea crea iadul lor acolo, așa cum se pricep cel mai bine, și fără consecințe, precum la noi în România, pe Pământ.

Continuarea în PressHub

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate