[ANUNȚ] Demararea lucrărilor de cadastru sistematic în UAT Stâlpeni

Scris de Redacție
289 vizualizari

Primăria Stâlpeni anunță public că a demarat lucrările de cadastru sistematic în sectoarele cadastrale nr. 5, 8, 12, 13, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31, 32, 33, 39, 42, 43, 47 și 50 din Unitatea Administrativ-Teritorială (UAT) Stâlpeni, județul Argeș. Aceste sectoare cadastrale includ o parte din satele Livezeni, Stâlpeni, Oprești și Rădești. Acest important proiect este finanțat prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară și se desfășoară în colaborare cu firma executantă, SC GENERAL SURVEY CORPORATION SRL, cu sediul în municipiul Tulcea, str. Podgoriilor nr. 18, Bl. 10P, Sc. A, Ap. 7, jud. Tulcea.

Obiectivul principal al acestor lucrări de cadastru sistematic este înregistrarea GRATUITĂ a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Această acțiune va contribui la crearea unui cadru transparent și securizat pentru tranzacțiile imobiliare și va asigura o evidență precisă și actualizată a proprietăților din comunitate.

Pentru a oferi informații detaliate și pentru a discuta direct cu reprezentanții implicați în proiect, primăria îi invită pe cei care corespund anunțului de cadastrare la o întâlnire programată pentru data de 07 august 2023, începând cu orele 09:00, la Căminul Cultural Livezeni. La această întâlnire, participanții se vor întâlni cu reprezentanții firmei executante SC GENERAL SURVEY CORPORATION SRL, cu specialiștii Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș și cu reprezentanții Primăriei Stâlpeni. Aceștia vor prezenta detaliile tehnice ale proiectului, etapele următoare și beneficiile înregistrării imobilelor în sistemul de cadastru și carte funciară.

Înregistrarea gratuită a imobilelor reprezintă o oportunitate deosebită pentru fiecare proprietar din Stâlpeni și zonele învecinate de a-și consolida drepturile de proprietate și de a contribui la dezvoltarea unei comunități mai bine organizate și pregătite pentru viitor. Invitația este deschisă pentru toți proprietarii de imobile din sectoarele cadastrale menționate, dar și pentru cei care doresc să afle mai multe despre acest subiect important.

Persoana de contact Inspector Dana Chira tel. 0722123377.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate