[VIDEO] Cerere inedită în căsătorie la ISU Argeș

Scris de Redacție
535 vizualizari

Astăzi, în cadrul exercițiului tematic organizat de ISU Argeș pe tema activării Planului Roșu de intervenție și îmbunătățirea modului de reacție în cazul unor situații de urgență, exercițiu desfășurat în nordul județului, s-a petrecut un eveniment mai puțin obișnuit.

Dacă la exercițiu s-a simulat producerea unui seism, George, maistru militar în cadrul Serviciului Logistic nu a simulat și chiar a cerut-o în căsătorie pe Ana, paramedic la Detașamentul de Pompieri Bradu. Cererea în căsătorie a avut loc la o înălțime de aproximativ 10 metri, în zona fostei platforme ARO, iar militarii ISU Argeș au fost complicii care au organizat acest inedit eveniment.

Răspunsul a fost „DA”, astfel încât le dorim „Casă de piatră și copii sănătoși”!

 

Înregistrarea video ne-a fost pusă la dispoziție de biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate