[SĂRBĂTOARE] Sărbători luminate și Paște Fericit!

Scris de Redacție
987 vizualizari

În pragul Sărbătorii Învierii Domnului Isus Hristos, Gazeta de Stâlpeni transmite tuturor cititorilor săi Sărbători Luminate, la care adăugăm următorul mesaj de suflet, transmis de unul dintre prietenii noștri, pe care l-am preluat spre adâncă reflecție și cugetare:

Lumina credinței nu se aprinde prin miracol la Ierusalim!

 

Aprindeți o lumânare la voi acasă sau în pragul bisericii de lângă casa voastră, pentru patimile lui Isus și pentru propria voastră izbăvire.

 

Miracolul sunteți voi!

 

Pâinea și vinul sunt din pământul pe care l-am primit moștenire din timpuri biblice. Stăm toți la aceiași masă, cu păcatele, cu grijile noastre, cu suferințele noastre.

 

Pizma, ura, trădarea, … sunt din necunoaștere și necredință. Nu vă lăsați ispitiți de vanitate și de invidie.

 

Isus este în fiecare din noi, atâta timp cât suntem dăruiți binelui, compasiunii și iubirii. Folosiți timpul pentru observare și introspecție.

 

Nu treceți indiferenți peste nedreptate și năpăstuirea aproapelui vostru. În Săptămâna Mare, meditați la propria voastră cruce, căci greutatea ei este cu atât mai mică cu cât vă învredniciți a face bine și a gândi cu dreptate. Paște cu folos pentru cuget și spirit.

 

– Mircea Ciungu, medic român, stabilit în Franța

Hristos a Înviat!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate