[ VIDEO ] Ședința Consiliului Local Stâlpeni din 24.11.2022

Scris de Redacția
82 vizualizari

A fost convocată Ședința ordinară a Consiliului Local din Stâlpeni joi, 24.11.2022, ora 16.30, ca de obicei, la Căminul Cultural Rădești. Convocatorul ședinței și ordinea de zi le puteți citi aici.

Tot ieri, după confirmarea de către instanța de judecată a mandatului de consilier local din partea PNL, domnul Dumitra Laurențiu a depus jurământul la învestirea în această funcție.

Amintim ca ședințele de consiliu au caracter public, cetățenii comunei având dreptul de a asista la acestea, în condițiile respectării normelor în vigoare.

Vă punem la dispoziție în acest articol înregistrarea video a ședinței.

Vizionare plăcută!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate