[ CONVOCATOR ] Prima sedinta extraordinara a CL Stalpeni din 2022

Scris de Redacția
344 vizualizari

Prin Dispozitia nr. 1 din 03.01.2022, primarul comunei Stalpeni a convocat o sedinta extraordinara a Consiliului Local Stalpeni pentru data de 07.01.2022, ora 08.30 cu urmatoarea ordine de zi:

1. Proiect de HCL privind alegerea presedintelui de sedinta;

2. Proiect de HCL privind acoperirea deficitului bugetar pe anul 2021 a secţiunii de dezvoltare, din excedentul bugetar al anului precedent.

Sedinta se va desfasura „pe o platforma on-line” conform convocatorului, cel mai probabil pe grupul de whattsapp, motiv pentru care atragem atentia ca primaria Stalpeni este obligata sa asigure transmisia on-line si vizionarea inregistrarii sedintei, asa cum prevede Codul Administrativ.

In caz contrar, actele normative adoptate in astfel de sedinte pot fi anulate din cauza incalcarii transparentei decizionale.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate