[PANDEMIE] Scade incidenta cazurilor COVID la Stalpeni, sub 3 la mia de locuitori

Scris de Redacție
572 vizualizari

Rata de incidenta a cazurilor Covid-19 in Stâlpeni a scazut la 2,68 cazuri la mia de locuitori /14 zile. Aceste date sunt valabile pentru ziua de sambata, 13 Noiembrie 2021 si reprezinta o scadere  cu -13,27% fata de ziua anterioara, cand rata incidentei a fost 3,09.

Relativ la populatia localitatii Stâlpeni de 4.913 locuitori, se poate estima pe baza acestei rate de incidenta ca in ultimele 14 zile au fost inregistrate in jur de 14 cazuri. Aceasta estimare corespunde unei medii de aproximativ 1 caz pe zi.

Astazi, la Primaria Stalpeni, este organizat un nou punct de vaccinare unde locuitorii sunt chemati sa vina si sa se vaccineze antiCOVID. Accesul se face pe baza buletinului si nu este necesara programarea.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate