[FOTO] Accident rutier grav la Oprești urmat de întreruperea utilităților în zonă

Scris de Redacție
2,3mii vizualizari

Aseară, 16.10.2021, în jurul orelor 23 în fața Bisercii de la Oprești a avut loc un accident rutier destul de grav.

Un conducător auto nu a adaptat viteza la condițiile meteo și într-o curbă la dreapta a intrat frontal într-un stâlp de curent pe care l-a rupt.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la salvare și de la politie. Șoferul a fost testat cu alcooltestul rezultatul fiind 0.

Șoferul a suferit leziuni la nivelul toracelui, iar pasagerul din dreapta a avut o fractură la un deget de la mână. Ambii fiind conștienți și stabili.

De remarcat concursul dat de către reprezentantul sătesc, de către un consilier local și de către Primăria Stâlpeni, prin d-na viceprimar și d-nul primar, aceștia contribuind cu aducerea unui buldoexcavator pentru săpături de scoatere a stâlpului și înlocuirea lui cu unul nou.

Echipa care a schimbat stâlpul s-a ocupat și de branșarea cetățenilor rămași fără curent.

S-a produs și o mică avarie la rețeaua de apă, aceasta fiind rezolvată de un lucrător al firmei SC APA TOP SERV STALPENI SRL domiciliat în Oprești.

Felicitări tuturor celor implicați în remedierea efectelor evenimentului rutier și multă sănătate celor accidentați.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate