Reciclam si ne salvam

Scris de Vladut Dobrisan
1,2mii vizualizari

De ce este important sa reciclam?

Fiecare dintre noi are puterea de a influenta procesul de reciclare din zona in care locuieste.

Prin reciclare dam o gura de aer planetei. Cum putem face asta? Poate pentru multi consumul a devenit confort sau comoditate, dar daca fiecare dintre noi am incepe sa consumam din ceea ce a fost deja folosit, asta ar readuce cantitatea de deseuri noi si vom putea conserva resursele neregenerabile.

Reciclarea are beneficii si asupra mediului inconjurator in al pastra cat mai sanatos si cat mai putin poluat.

Prin productia unui obiect/produs nou din materialele reciclate vom reduce consumul de energie pentru ca productia din materii prime foloseste mai multa energie decat din material reciclat. Astfel, pe langa consumul de energie vom economisi si bani.

Imaginati-va ce inseamna o industrie a reciclarii din punct de vedere economic si al locurilor de munca create.

Folosind creativitatea puteti face din lucrurile vechi pe care le aveti acasa, obiecte decorative, astfel vom avea beneficii economice reducand costurile.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate