UPDATE Apel umanitar

Scris de Redacția
832 vizualizari

Doamna Aniela Scheianu, profesor de matematica la Liceul „I. C. Petrescu” din Stalpeni, se afla internata la Spitalul Fundeni din Bucuresti cu diagnosticul de leucemie.

Pentru tratament are nevoie urgent de sange, grupa 01, RH Pozitiv. Chiar daca nu aveti aceasta grupa de sange, se poate dona de catre oricine, cu mentiunea „Pentru Aniela Scheianu”, iar Spitalul Fundeni unde este internata va rezerva pentru ea grupa necesara de sange.

Haideti sa dam o mana de ajutor!

Mergeti la orice centru de transfuzii, donati, spunand pe cine doriti sa ajutati, iar sangele necesar va ajunge la doamna profesoara!

Later Edit, 10.02.2021. Pagina de facebook a Liceului IC Petrescu din Stalpeni anunta decesul prematur al doamnei profesor. Transmitem si noi condoleante familiei si Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Foto: facebook


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate