[COD GALBEN] Avertizare meteo de la ANM

Scris de Redacție
274 vizualizari

Centrul Național de Prognoze Meteorologice din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben pentru astăzi 13 ianuarie 2023, între orele 06.45 și 10.00, privind producerea ceții.

Pe alocuri, vizibilitatea se va reduce la 200m, chiar și sub 50 de metri, din cauza acestui fenomen meteo.

Zonele vizate sunt zonele joase din județul Argeș, inclusiv Stâlpeni și zone ce aparțin de județul Dâmbovița.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă și să păstreze distanța de siguranță față de celelalte autovehicule aflate în trafic.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate