Semne de bun augur

Scris de Constantin Cutic
360 vizualizari

“COLABORARE SI CONSENS”, DOUA CONDITII ESENTIALE IN GASIREA CELOR MAI BUNE SOLUTII IN REZOLVAREA PROBLEMELOR COMUNITATII LOCALE.

Multumesc tuturor celor care au dat curs invitatiei mele de a participa la dezbaterea publica sustinuta ieri la caminul cultural RADESTI!

Multumesc de asemenea domnului Primar pentru deschiderea aratata si pentru amabilitatea de a raspunde intrebarilor si problemelor ridicate!

Printre principalele subiecte dezbatute s-au numarat:

  • extinderea retelei de gaze si sprijinirea cetatenilor care-si doresc racordarea;
  • darea in folosinta a retelelor de canalizare realizate in zona Cotoreni,Cicu Preoteasa si zona de sud a satului Radesti;
  • problema cainilor comunitari;
  • asfaltarea drumurilor acceptate de CNI pentru finantare (Surdeni, Cicu Preoteasa, Cooperatie si Halta Radesti – Punte Opresti);
  • intretinerea drumurilor neasfaltate si dalarea santurilor;
  • acordarea unui sprijin mai consistent invatamantului din comuna;
  • realizarea unei noi retele de canalizare in satul Livezeni;
  • cheltuirea cat mai eficienta a banului public prin realizarea lucrarilor in ordinea lor fireasca etc.

Desi previziunile domnului Primar in ceea ce priveste marimea bugetul local nu sunt cele mai optimiste si bineinteles ca realizarile viitoare nu se vor putea ridica la nivelul asteptarilor multora dintre noi, faptul ca incepe sa existe aceasta deschidere si colaborare in gasirea celor mai bune solutii in ceea ce priveste cheltuirea banului public, este totusi de apreciat.

Chiar daca discutiile in contradictoriu nu au lipsit, iar divergentele de opinii au fost multiple, atmosfera s-a situat in limitele normalului, iar parerea unanima a fost aceea ca intalnirea a fost una benefica.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate