[CONVOCATOR] Ședință de îndată a CL Stâlpeni convocată pentru astăzi

Scris de Redacție
399 vizualizari

Începând cu ora 13.00, Consiliul Local Stâlpeni a fost convocat pentru o ședință de îndată, conform Dispoziției Primarului nr. 193/18.07.2022.

Pe ordinea de zi se află un singur punct de discutat, respectiv Proiectul de HCL pentru Participarea comunei Stâlpeni la Programul pentru creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public și aprobarea devizului general pentru proiectul „Modernizare Sistem Iluminat Public în Comuna Stâlpeni, județul Argeș”.

Din păcate devizul, nota de fundamentare a proiectului și alte documente, cum ar fi avizele comisiilor de specialitate nu au fost aduse la cunoștința consilierilor locali până la data publicării articolului.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate