VIDEO Sedinta CL Stalpeni, 29.07.2021

Scris de Redacție
386 vizualizari

In stilul obisnuit administratiei Serbanoiu, adica prin lipsa de transparenta, astazi, 29 iulie 2021, a avut loc sedinta de CL Stalpeni cu o ordine de zi anuntata doar intre consilierii locali, pe WhatsApp, fara ca cei interesati de punctele de pe ordinea de zi sa fi putut sa se exprime sau sa participe la sedinta.

Si, cum altfel, sedinta a fost transmisa execrabil prin serviciile unei societati de paza, care are abilitati ZERO de transmitere si de inregistrare a sedintelor publice, fiind nevoie de editare audio-video.

Vizionare placuta!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate