[FOTO] Și angajații primăriei, cărora li s-au mărit lefurile cu 10% de curând, au fost în grevă?

Scris de Andrei Vacaru
713 vizualizari

Așa cum puteți vedea în imaginile de mai jos, trimise de un locuitor al comunei, școala de la Livezeni pare a fi în bălării la propriu. Dacă în curtea școlii putem motiva că nu s-a cosit iarba pentru că angajații din învățământ au fost în grevă, nu găsim nicio motivație pentru terenul dintre DN73, ori ulița care trece pe lângă școală și gardurile instituției.

Acest loc aparține spre administrare primăriei Stâlpeni, primărie cu angajați care au primit 10% majorare la salariu încă din aprilie 2023, fără nicio secundă de proteste, ori zile de salarii tăiate pentru grevă, așa cum s-a întâmplat cu profesorii. Și care nu au făcut mai nimic ca astăzi, când s-au reluat cursurile, elevii și dascălii lor să nu trebuiască să înoate la propriu prin bălării ca să ajungă în bănci sau la catedră.

Terenul de lângă proaspăt renovatul cămin cultural, ce-i drept teren privat, este „inundat” de vegetația hidrofilă, cel mai probabil stufăriș. Privat, cum spuneam, însă o bucată bună de acolo aparține primăriei, cu tot cu trotuarul și șanțurile năpădite de vegetație. Pe unde să meargă un copil care vine de peste drum de școală, pe ce trotuar, ca să poată merge normal până la trecerea de pietoni?

Domnule primar, aveți cuvântul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate