[FONDURI EUROPENE] Oportunități de finanțare pentru firmele din Stâlpeni prin două programe de Granturi Europene

Scris de Redacție
220 vizualizari

Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din Stâlpeni au posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru investiții prin două apeluri de proiecte active, scrie StartupCafe.ro. Aceste granturi sunt parte din programele regionale 2021-2027 și vizează intensificarea creșterii durabile și competitivității firmelor din Regiunea Sud-Muntenia.

Granturi de 50.000-200.000 EUR pentru firme micro și mici

Microîntreprinderile și firmele mici din diverse domenii, precum IT, construcții, hoteluri și cabinete medicale, pot aplica pentru granturi cuprinse între 50.000 și 200.000 EUR. Aceste fonduri sunt disponibile pentru investiții în județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman, toate parte din Regiunea Sud-Muntenia.

Apelul de proiecte, cu un buget total de 47 milioane EUR, a fost deschis pe 15 martie 2024 și va rămâne activ până pe 15 iulie 2024, ora 15.00. Firmele interesate pot depune proiectele în sistemul MySMIS2021.

Ghidul solicitantului, care oferă detalii despre eligibilitate și procedura de aplicare, poate fi descărcat de AICI.

Granturi IMM de 300.000-3.000.000 EUR

Un al doilea apel de proiecte oferă granturi cuprinse între 300.000 și 3 milioane EUR pentru microîntreprinderi, firme mici și mijlocii din Regiunea Sud-Muntenia. Aceste fonduri sunt disponibile pentru investiții în aceleași șapte județe: Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Apelul de proiecte, care a început pe 30 aprilie 2024, are un buget total de 144 milioane EUR și va rămâne deschis până pe 31 iulie 2024, ora 14.00. Proiectele se pot depune în sistemul electronic MySIMIS2021.

Pentru detalii suplimentare și ghidul solicitantului, accesați AICI.

Aceste programe de finanțare reprezintă o oportunitate importantă pentru firmele din Stâlpeni de a-și dezvolta afacerile și de a contribui la creșterea economică a regiunii. Nu ratați șansa de a beneficia de aceste fonduri europene pentru a investi în viitorul afacerii pe care o dețineți sau pentru deschiderea unei noi oportunități de business.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate