[ VIDEO ] Sedinta CL Stalpeni, 26.08.2021

Scris de Redacția
313 vizualizari

Continua seria de inregistrari de proasta calitate din imparatia lui Serbanoiu, astfel incat, dupa inregistrarea audio, puteti viziona si inregistrarea video a sedintei de CL din 26 august 2021. Ordinea de zi anuntata prevedea alegerea unui nou presedinte de sedinta dintre consilieri, pentru 3 luni, maxim, aprobarea reactualizarii unor devize pentru investitiile din comuna si discutarea burselor sociale pentru elevi.

Sedinta a fost intrerupta pentru ca a lipsit doamna consilier PSD Cristina Tudosescu care dorea ca, de la mare sau unde este in concediu, sa aibe drept de vot, ceea ce este ilegal si impotriva Regulamentului de functionare al CL Stalpeni. Chiar daca doamna Machedon se tot vaita ca unii dintre noi mai avem si alte probleme. Pai avem, dar sunteti platiti pentru sedinte, daca sunteti consilieri locali.

Vizionare placuta!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate