[ PLĂȚI ] Bani pentru personalul participant la Recensământul populației și locuințelor 2022

Scris de Redacția
221 vizualizari

Urmare adresei nr. AGG_STZ-8484 din 26.09.2022 a DGFP Arges, prin care se comunică primarului comunei Stâlpeni rectificarea bugetului local, acesta se va suplimenta cu suma de 52 mii lei.

Termenul prevăzut pentru rectificare este până la data de 30.09.2022, iar sumele repartizate sunt destinate pentru plata personalului de recensământ, respectiv a recenzorilor pentru autorecenzarea asistată, recenzorilor, recenzorilor șefi și coordonatorilor de nivel municipiu/oraș/comună.

Datorită timpului scurt pentru ducerea la îndeplinire a acestui normativ și pentru că astăzi este ședință de consiliu local, a fost aleasă soluția suplimentării pentru a doua oară a ordinii de zi, cu un nou proiect de hotărâre.

Informațiile despre ședința de consiliu local de astăzi le puteți citi aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate