[ APEL UMANITAR ] Este nevoie de sânge

Scris de Gheorghe Nicolae
311 vizualizari

După cum unii dintre dumneavoastră ați observat, Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” a început o nouă campanie cu denumirea: DONĂM FAPTE BUNE!

Joi am donat eu, apoi Daniel Dobrișan și urmează și colegii noștri din asociație. Dacă până acum donam sânge pentru a obține bonurile de masă în vederea folosirii lor pentru ajutorarea unor copii cu o situație grea în familie, de data aceasta vrem ca sângele donat să fie direcționat către un anume copil.

Un coleg de serviciu mi-a adus la cunoștință că are nevoie de donatori de sânge pentru copilul său care face transfuzii de circa 3 ani la Institutul Clinic Fundeni, așa că împreună cu niște rude, câțiva colegi de la uzină, cu membri ai asociației noastre am decis să facem acest gest umanitar.

Vă dați seama: de 3 ani pe drumuri, programări, stat în spital în așteptarea sângelui și multe alte neplăceri prin care trec acești oameni. De multe ori li se spune că nu sunt donatori și trebuie să aștepte. O să vă dau câteva detalii despre acest caz, cu acordul părinților.

  • Numele: Cârstea Cezar Ștefan
  • Domiciliul: Mioveni, Argeș
  • Boală: B-Talasemie majoră
  • Medic: Dr. Diaconu Adriana
  • Face transfuzii la I.C Fundeni, centrul Dr. Felix
  • Fenotip Rh-kell: ccEe, kk
  • Grupa: AB -pozitiv.

Sperăm că va primi ajutorul dumneavoastră și, dacă o veți face, avem rugămintea să cereți după donare un document, o adeverință din care să reiasă că ați donat pentru acest copil și să o trimiteți la acest nr. de WhattsApp: 0749228669, deoarece părintele trebuie să confirme că are donatori și nu trebuie ca acest copilaș să aștepte după sânge.

VA MULȚUMESC în numele meu și al ONG-ului și, dacă sunt oameni în comună în aceeași situație, nu ezitați să ne contactați și să ne solicitați sprijinul.

Orice ființă are dreptul la viață și stă în puterea noastră să ajutăm!

 Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate