[FOTBAL] În prima etapă din 2024, A.C.S. Viitorul Rădești va juca în deplasare

Scris de Redacție
195 vizualizari

S-a stabilit data desfășurării etapei a 14-a a Ligii Județene 5 Nord, prima din anul 2024, în care A.C.S. Viitorul Rădești va juca la Valea Mare Pravăț, cu A.S. Cimentul din localitate. Meciul se va desfășura în 17 martie 2024, cu începere de la ora 11.00.

Celelalte meciuri ale etapei sunt:

  • A. S. Rapid Davidești – A. F. C. S. Cetățeni;
  • A. S. Flacăra Boteni – A. C. S. C. Voința Titești;
  • A. S. Dragoslavele – A. C. S. Petrolul Hârtiești;
  • A. S. Partizanul Vlădești – A. S. Contabilitate Stoenești;
  • A. S. Unirea Bughea de Jos – A. S. Vulturii Vulturești;
  • A. C. S. Gloria Berevoești va sta.

La Cimentul, un jucător are 4 cartonașe galbene și poate juca doar dacă va plăti penalitatea sportivă aferentă numărului de cartonașe acumulate.

În ceea ce privește clasamentul, A.C.S. Viitorul Rădești se află pe locul 3 din 13, cu 27 de puncte, la fel ca A.S. Dragoslavele, dar cu un golaveraj inferior. Pe prima poziție se găsește ACS Petrolul Hârtiești, cu 31 de puncte, iar Cimentul Valea Mare Pravăț, adversara echipei noastre din etapa viitoare, se află pe locul 5, cu 20 de puncte acumulate.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate