[UPDATE] Percheziții la primăria Stâlpeni

Scris de Redacție
902 vizualizari

Structurile Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) efectuează percheziții la această oră la Primăria Stâlpeni, într-o acțiune mai amplă în județul Argeș.

Același tip de percheziții se desfășoară și la Budeasa, așa cum informează ePitești.ro. Din informațiile pe surse pe care le avem, se ridică documente care ar viza modernizarea Căminului de la Livezeni, despre care Gazeta de Stâlpeni a semnalat că sunt nereguli privind costurile finale, față de proiectul inițial.

UPDATE. Perchezițiile DIICOT vizează constiturirea unui grup infracțional organizat, dar și alte infracțiuni, printre care dare de mită, luare de mită și deturnarea licitațiilor publice și au fost efectuate la Spitalul Județean Argeș, precum și la primăriile din Bălilești, Budeasa, Căldăraru, Cocu, Ciomăgești, Poiana Lacului și Stâlpeni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate