[PANDEMIE] Scade rata incidentei de infectare COVID la Stalpeni, la doua saptamani de la campania de vaccinare

Scris de Redacție
549 vizualizari

Acum doua saptamani, mai exact in 24 octombrie 2021, Gazeta anunta succesul campaniei de vaccinare desfasurata la Primaria Stalpeni cu ajutorul autoritatilor locale si al prefecturii Arges. Atunci, rata de incidenta a cazurilor de COVID era de 5,16 cazuri la mia de locuitori/14 zile, acest termen de 14 zile fiind foarte important in cazul acestei boli provocate de virusul SARS-COV-2.

Si poate nu intamplator, la 14 zile de la campania de vaccinare, la Stalpeni rata de incidenta a scazut sub nivelul judetului Arges (astazi de 7,26), ajungand la 3,92 cazuri la mia de locuitori/14 zile. Estimarea fiind ca mai sunt 20 de cazuri de infectare, corespunzator unei medii de aproximativ 1 caz pe zi.

Astfel ca trendul, daca vaccinarea continua, probabil va fi unul descrescator in continuare.

Sursa: Graphs.ro


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate