[FOTO] Punte peste Raul Targului, la Stalpeni, distrusa

Scris de Redacție
1,3mii vizualizari

Primaria Stalpeni a postat o informare pe pagina sa de facebook in care ne anunta ca inundatiile din ultima perioada au afectat un picior al puntii pietonale dintre Opresti si Radesti si au distrus, la Livezeni, puntea de peste Raul Targului din zona „La Varnita”.

Iata textul informarii:

INFORMARE
In urma precipitatiilor cazute in ultima perioada de timp, debitul Raului Targului a crescut foarte mult, fapt ce a provocat distrugerea puntii pietonale situate in punctul “La Varnita”.
Deasemenea unul dintre pilonii puntii pietonale care face legatura dintre satul Radesti si satul Opresti, a fost erodat la baza de viitura raului.

In urma celor constatate de catre membrii comisiei din cadrul primariei comunei Stalpeni, a fost intocmit “Raportul Operativ ” cu nr. 5807/30.08.2021 privind efectele fenomenelor meteohidrologice produse si inaintat catre I.S.U Arges si Administratia Bazinala a Apelor-ABA-Arges-Vedea, institutii ce vor forma o comisie si se va deplasa in comuna pentru constatarea si evaluarea pagubelor.

Aproape la fiecare inundatie puntile de lemn sunt luate de ape si trebuiesc facute altele.

Poate ca de data aceasta primaria se gandeste la o punte mai solida, cu piloni din beton sau din metal, bine ancorati in albia raului, care ar fi mai indicata decat ceea ce s-a construit pana acum.

Foto: facebook Primaria Stalpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate