[ AVARIE ] Domnule Cretu, poate ai alta treaba si te incurcam

Scris de Redacția
620 vizualizari

Nu este prima data cand aflam despre domnul Iulian Cretu, propus de primarul Gabi Serbanoiu si inscaunat cu votul consilierilor PSD administrator la SC APA TOP SERV STALPENI SRL, ca a devenit un tip arogant, tupeist si pus pe scandal.

I-am vizionat prestatia lamentabila atunci cand a fost votat in sedinta de consiliu local, unde fie a raspuns la intrebari cu telefonul in fata, tinut de un consilier PSD de unde sa citeasca raspunsul, fie era total pe langa subiect si cauta aprobare, in ceea ce spune, in ochii celui ce l-a adus in sala si care l-a sustinut.

Am mai aflat, acum ceva timp, spre exemplu, ca atunci cand consilierii s-au dus sa il intrebe despre activitatea sa, a raspuns ca el nu vorbeste cu acestia, decat cu primarul. Desi societatea se subordoneaza consiliului local. Si ne-am gandit ca inca e la inceput, ca nu stie cum merge treaba si isi revine.

Apoi, dupa ce s-a stabilit la nivel de comisie de apa, prin vara, sa se faca curatarea si igienizarea instalatiei publice de apa, inclusiv a rezervoarelor, domnul Cretu a refuzat sa se mai prezinte in ziua si ora convenita, pe motiv ca nu are el chef, iar operatiunea o va face undeva prin toamna – iarna. Operatiune de altfel obligatorie, impusa de lege si pe care nu stim daca a mai si facut-o.

Dupa care, la multele avarii produse, a refuzat sa se prezinte la locul unde acestea s-au produs, invocand diverse motive. Unii dintre locuitori spun ca de fapt, la baza acestei „neputinte”, ar sta un anumit viciu pe care acest domn il poseda. Evident, sunt doar zvonuri si nu pot fi verificate, atata timp cat cel in cauza refuza prezenta. Dar ramane faptul ca nu a fost acolo, desi pozitia sa de administrator al societatii il obliga sa participe.

Iar astazi, la Radesti, a fost o noua avarie la reteaua de apa, care a afectat peste 20 de familii. Acest domn administrator, platit de consiliul local si care nu a demonstrat nicio abilitate manageriala pana astazi, abilitate care sa duca societatea de apa pe profit, nu numai ca a refuzat sa se implice, ba a avut chiar tupeul ca, dupa ce a transmis ca va rezolva abia luni, ca nu are cu cine sa intervina, sa ii intrebe pe consilierii locali care s-au implicat in rezolvarea avariei, … daca au autorizatie.

Ce fel de autorizatie? Evident, una emisa de el. De seful care refuza sa participe la rezolvarea avariei de apa.

Oamenii mai spun si ca dl. primar si doamna viceprimar, informati despre avarie si ca ar fi nevoie de buldoexcavator, ar fi transmis ca utilajul nu este disponibil, dar si ca „asa ceva (ce a facut administratorul Iulian Cretu) nu se poate, ca este inadminsibil”. Bun este inadmisibil, dar de ce il mai tineti in functie, pe bani multi, fara sa faca ce ii cere fisa postului?

Intre timp avaria s-a rezolvat, problema fiind un robinet defect (vezi foto), care a fost inlocuit. Asa ca nu a durat 72 de ore rezolvarea avariei, cat i-ar fi luat domnului Iulian Cretu, ci 7 ore, dar fara el. Pai domnilor consilieri locali de la PSD, domnule Primar Gabi Serbanoiu, nu credeti ca e mai bine sa ne lase? Eu asa zic.

Multumim celor implicati, respectiv consilierilor ProRomania, domnului consilier de la PSD, angajatului firmei de apa si celor doi cetateni care locuiesc in zona.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate