Societatea de apa de la Stalpeni continua sa-si sfideze abonatii

Scris de Oana Diaconescu
793 vizualizari

Consumatorii de utilitati de la Stalpeni s-au saturat pana peste cap de incompetenta celor care administreaza firma furnizoare de apa, SC Apa Top Serv Stalpeni SRL, aflata in proprietatea Consiliului Local al comunei.

Autotitatile nu comunica aproape deloc cu cetatenii platitori de facturi (singurul mod de comunicare fiind niste anunturi pe pagina de Facebook  a primariei, prin care se aduce la cunostinta fie sistarea, fie rationalizarea furnizarii apei potabile). Mai mult, observam ca  au transformat in normalitate furnizarea cu probleme in surprize neplacute oferite cetatenilor.

Astazi, 7 august 2021, in plina vara si in plina canicula, cetatenii satului Radesti au avut din nou neplacerea de a primi apa nepotabila, de culoare maro, pe teava de la robinete. Postarile in spatiul virtual si nemultumirea tuturor, vorbesc de la sine. Ce face conducerea firmei de apa? Ii ignora cu desavarsire, asa cum a facut-o de fiecare data.

Noul director al societatii, Iulian Cretu, este total total invizibil, iar consilierilor locali, in frunte cu Nae Eugen de la PNL, le-a venit ideea  de a se spala pe mani de responsabilitatea asigurarii apei potabile, dorind externalizarea acestui serviciu.

Practic, se pare ca pentru edilii nostri nu conteaza daca serviciul de apa se va imbunatati sau nu, conteaza doar sa nu mai fie ei trasi la raspundere pentru esecul managerial al acestei societati, de care sunt responsabili. Se pare ca au inteles ca nu mai este suficient sa invoce motive precum seceta sau chiar „o persoană rau intentionata” ( n.r. postare Facebook, 17 iulie 2021, pe pagina oficiala Primaria Stalpeni).

De asemenea, se pare ca nici nu vor sa faca nimic in acest sens, pentru a schimba ceva.  Nu vor sa recunoasca, asa cum sustin sursele noastre, ca de fapt bazinele sunt construite necorespunzator, la subcapacitate, nefiind capabile sa ofere suficient debit si presiune pentru alimentarea intregii retelei de apa a comunitatii.

De aceea ni se repeta ostentativ ca este seceta. Asta in conditiile in care solul musteste de apa, izvoarele aflandu-se la tot pasul. Si noi o stim, si toata lumea o stie!

Atasam fotografii ce vorbesc de la sine despre nemultumirea oamenilor din comuna, referitor la serviciul furnizor de apa.

Sursa: Facebook/ grupul „Stalpeni comuna noastra” si „Primaria Stalpeni”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate