[ UPDATE ] Asa va arata noul dispensar de la Stalpeni?

Scris de Andrei Vacaru
452 vizualizari

UPDATE. Am fost anuntat ca articolul exista si poate fi citit aici.

STIRE INITIALA. O stire, aparuta pe un site local si disparuta la cateva minute dupa aparitie, prezenta cu imagini trimise de pe whatsapp (probabil de la Primaria Stalpeni), cateva detalii despre noul dispensar pe care autoritatile locale vor sa-l construiasca, cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii (CNI).

Articolul prezenta doua imagini – proiect ale unei cladiri, imagini ce sugerau ca asa va arata constructia viitoare. Dar tot in articol a fost inserata si o imagine cu primarul Gabi Serbanoiu avand in fata un plan – releveu al unei cladiri.

Ce stim noi oficial despre dispensarul nou este ca a fost bugetat in acest an cu suma de 85.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic si ca, prin HCL 76 din 28.10.2021, s-a aprobat intocmirea acelui proiect tehnic si detaliile de executie pentru aceasta investitie, „Construire Disensar uman în comuna Stalpeni, judetul Arges”.

L-am contactat astazi telefonic pe domnul secretar al primariei pentru a afla mai multe amanunte despre acest subiect, insa dumnealui nu ne-a raspuns si, pana la ora publicarii acestui articol, nu am fost sunati inapoi. In cazul in care primim mai multe informatii, voi reveni cu amanunte.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate