[COVID-19] Continua campania de vaccinare la Stalpeni

Scris de Redacție
524 vizualizari

Primaria Stalpeni a anuntat ca si duminica, 14.11.2021 intre orele 09.00 – 14.00, cei care doresc se pot vaccina impotriva virusului SARS-COV2 cu serul PFIZER sau JOHNSON (JANSSEN).

La fel ca si data trecuta, locatia aleasa este aceeasi, respectiv sediul primariei, iar intrarea se va face fara programare, doar pe baza cartii (buletinului) de identitate.

Privind eficacitatea vaccinarii am aratat ca, la doua saptamani de la participarea in numar mare a cetatenilor comunei la vaccinarea din 24 octombrie, rata de infectare la mia de locuitori / 14 zile a scazut, de la 7,02, la 3,9 cat a fost duminica.

Mai adaugam ca aceasta campanie este posibila cu sprijinul DSP ARGES, al autoritatilor locale din Stalpeni si al Prefecturii judetului Arges.

Foto: freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate