FOTO | Serbarea de sfârșit de an școlar la Livezeni

Scris de Valentina Enache
163 vizualizari

Pe 9 iunie, ora 10.00, a fost stabilită desfășurarea serbărilor de sfârșit de an în toate școlile din comuna Stâlpeni. Chiar dacă această decizie a fost luată din scurt, în perioada Evaluărilor Naționale, a testelor sumative și nu numai, doamnele învățătoare, doamna educatoare și diriginții de la gimnaziul Școlii Livezeni s-au  mobilizat și au pregătit câte un moment artistic dedicat sfârșitului de an școlar.

La clasa I a fost Serbarea Abecedarului în care copiii, învățătoarea și părintii au făcut din nou o echipă grozavă. Da, părinții au avut și dumnealor o „tema” de pus în practică. A fost o activitate cu o încărcătură emoțională deosebită, iar feedback-ul  pozitiv a fost oferit la final, chiar de către doamna  director adjunct care a fost alături de noi atât la serbare, cat și la premiere.

Serbarea grădiniței a avut teme variate, în funcție de particularitățile vârstei fiecărui preșcolar,  fiind vorba despre o grupă  combinată. Astfel, copilașii au recitat, au cântat, au dansat și la final s-au bucurat de deliciile unui bufet suedez pus la dispoziție de către doamna educatoare.

Serbarea celorlalte clase din scoală a avut loc la comun, în sala de sport a școlii. Fiecare clasă a pregătit câte un moment specific și s-a încheiat  activitatea cu premierea elevilor. Probabil toate festivitățile au fost pline de emoții pozitive.

Asadar și la Școala Livezeni s-au desfășurat diverse activități, cu ocazia sfârșitului de an școlar. Sperăm ca la finalul anului școlar viitor serbarea să fie una plină de fast, într-o sală aerisită a noului Cămin Cultural de vis-a-vis de scoală.

Felicitări tuturor celor implicați!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate