[ANALIZĂ] Școala Gimnazială Livezeni a înregistrat cel mai mare procent de elevi cu medii peste 5 la Evaluarea Națională 2024 în Stâlpeni, Argeș

Scris de Andrei Vacaru
816 vizualizari

Anul acesta, cele trei instituții de învățământ din comuna Stâlpeni care au școlarizat elevi din clasa a VIII-a, au înregistrat rezultate diferite la Evaluarea Națională. Aceste instituții sunt Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni, Școala Gimnazială Livezeni și Școala Gimnazială Rădești. Analizând rezultatele publicate de Ministerul Educației, se pot observa performanțele fiecărei școli în parte.

Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni

Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni a avut un număr de 18 elevi înscriși și prezenți la examen. Cea mai mare medie obținută de un elev de la această școală a fost 8,02, iar cea mai mică medie a fost 2,32. Din cei 18 elevi, 13 au obținut note peste 5, ceea ce înseamnă un procent de 72,2%.

Școala Gimnazială Livezeni

La Școala Gimnazială Livezeni, au fost înscriși 10 elevi, însă doar 7 s-au prezentat la examen. Cu toate acestea, performanțele elevilor prezenți au fost remarcabile. Cea mai mare medie înregistrată a fost 9,17, iar cea mai mică medie a fost 2,42. Din cei 7 elevi prezenți, 6 au obținut medii peste 5, rezultând un procent de 85,7%.

Școala Gimnazială Rădești

Școala Gimnazială Rădești a avut 14 elevi înscriși, dintre care 11 s-au prezentat la examen. Cea mai mare medie obținută a fost 8,67, iar cea mai mică medie a fost 3,22. Opt elevi din cei 11 prezenți au obținut medii peste 5, ceea ce înseamnă un procent de 72,7%.

Comparând performanțele celor trei instituții, se poate observa că Școala Gimnazială Livezeni a înregistrat cel mai mare procent de elevi cu medii peste 5, anume 85,7%, și cea mai mare medie, 9,17. Aceste rezultate indică faptul că și în acest an, Școala Gimnazială Livezeni a avut cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională dintre școlile din comuna Stâlpeni. Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni și Școala Gimnazială Rădești au avut și ele performanțe notabile, dar procentul elevilor cu medii peste 5 a fost ușor mai mic, 72,2% și respectiv 72,7%.

Aceste rezultate reflectă munca și nivelul de implicare și dedicare ale elevilor și cadrelor didactice din comuna Stâlpeni și constituie o bază solidă pentru îmbunătățirea performanțelor educaționale în următorii ani.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate