[PREMII] Rezultatele concursului „Reporter pentru o zi” organizat de Gazeta de Stâlpeni

Scris de Redacție
587 vizualizari

Așa cum probabil cunoașteți, în data de 11 ianuarie, atunci când gazeta împlinea un an de existență, am lansat consursul pentru copii cu tema „Reporter pentru o zi”.

Pana la termenul final de trimitere a lucrărilor, respectiv 31 ianuarie 2022, am primit pe adresa de email a redacției doar două texte, ale unor elevi de 8 și respectiv 14 ani.

Astfel că, așa cum s-a anunțat pe facebook, redacția a decis să le acorde acestor copii curajoși și talentați premiul I fiecăruia, la cele două grupe de vârstă la care au concurat. Pe lângă diplomă, vor primi fiecare un premiu majorat, în valoare de 225 de lei, respectiv cumularea premiilor I, II si III, în semn de apreciere pentru curajul de a concura și pentru a-i încuraja și pe alții să participe la concursurile organizate de Gazeta de Stâlpeni.

Iată câștigătorii:

  • Grupa de vârstă 7 – 10 ani, Felea Mathias Daniel, 8 ani, Școala Gimnazială Livezeni,
  • Grupa de vârstă 11 – 14 ani, Savu Elena-Aurelia, 14 ani, Școala Gimnazială Livezeni.

Banii și diplomele vor fi expediate prin curier săptămâna viitoare, pe adresele indicate în emailurile trimise de fiecare, cu rugămintea de a confirma primirea acestora.

Le urăm felicitări câștigătorilor și îi asigurăm pe toți copiii că acesta nu va fi ultimul concurs pe care îl organizăm.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

1 comentarii

Elena Vatca 4 februarie 2022 - 14:13

Felicitari castigatorilor acestui concurs ,dar si initiatorilor !

Raspunde

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate