REZULTATE Concurs cu tema: „Punti intre generatii”

Scris de Redactie
647 vizualizari

Asa cum am promis, astazi anuntam castigatorii concursului dedicat Zilei de 1 Iunie cu tema: „Punti intre generatii”. Chiar daca participarea a fost redusa, calitatea lucrarilor a fost una buna, iar surpriza a fost aceea ca am depasit granitele comunei Stalpeni.

Fondul de premiere

Pana la data trimiterii diplomelor si a banilor catre castigatori au fost donati 375 de lei in contul Asociatiei Miscarea Sinergista, cu mentiunea „concurs”. Ulterior, dupa ce deciziile de premiere au fost luate, s-a mai primit o donatie de 250 de lei, pe care am decis sa o adaugam, impreuna cu restul de 100 de lei de la acest concurs, unui altul, pe care il vom anunta in curand si la care premiile vor fi sigur mai mari si mai multe.

Le multumim tuturor donatorilor fara de care acest concurs nu era posibil.

Castigatorii concursului

Categoria: 8-11 ani

Locul I – Alessia Nicole DOBROAIA, 9 ani, Stalpeni, 9,15 puncte – 100 lei

Locul II – Ayan Shaikh, 9 ani, Pitesti, 8,25 puncte – 75 lei (premiul a fost depus in contul IBAN pus la dispozitie de catre parinti)

Categoria: 12-15 ani

Locul I – Elena Aurelia SAVU, 14 ani, Livezeni, 8,82 puncte – 100 lei

Locul II – M.S., 15 ani (nu avem acord de prelucare a datelor personale), Suceava, 8,8 puncte – 75 lei.

Diplomele au fost trimise catre castigatori prin curier (premiantii de la Stalpeni si Livezeni le vor primi, impreuna cu banii de premiu, de la colega noastra Oana Diaconescu).

Felicitari tuturor participantilor si le multumim celor 5 evaluatori care au notat lucrarile si le-au transformat in punctaje pe baza carora am departajat castigatorii.

Lucrarile premiate si pentru care avem acord de publicare vor fi publicate in Gazeta de Stalpeni zilele urmatoare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate