[ FOTO ] Felicitări, Școala Generală Rădești!

Scris de Constantin Cutic
408 vizualizari

Într-o atmosferă foarte plăcută, în format fizic și cu o asistență foarte numeroasă, așa cum ne era dor tuturor să se întâmple, joi 09.06. 2022, a avut loc la Căminul Cultural Rădești, serbarea de sfârșit de an școlar.

Ascultând cu bucurie și emoție programul prezentat de odraslele noastre, am retrăit pentru două ore vremurile când și noi, marea majoritate a părinților prezenți, ne aflam în această postură. Timpul a trecut, iar acum, mai mult decât atunci, înțelegem rolul foarte important pe care școala, dar și părinții, îl au în formarea noastră ca oameni. De priceperea și devotamentul cadrelor didactice, dar în egală măsură și de implicarea părinților în actul de învățământ, depind rezultatele și succesul copiilor.

Țin să mulțumesc cadrelor didactice și tuturor celor implicați, pentru organizarea acestui eveniment. Vă doresc multă sănătate, putere de muncă, răbdare și să ne revedem în această postură și anul viitor.

Doamne ajută!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate