[FOTO] Serbare de sfârșit de an școlar și la Liceul Stâlpeni

Scris de Redacția
450 vizualizari

După ce vineri am publicat un articol despre serbarea de sfârșit de an organizată de elevii, dascălii și părinții de la Școala Gimnazială Rădești, am primit pe adresa redacției imagini de la același gen de sărbătoare organizată și la Liceul „I.C. Petrescu” din Stâlpeni, cu rugămintea de a le publica pe Gazeta de Stâlpeni.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis imagini de la acest eveniment festiv și, chiar dacă am publicat acest articol mai târziu, asta nu umbrește în niciun caz fericirea finalizării cu succes a unei etape din viața copiilor din comuna Stâlpeni și a unui efort de un an depus de cei care au participat la aceste evenimente: dascăli, personal didactic și nedidactic, părinți și, nu în cele din urmă, copiii beneficiari ai actului educațional și cărora, cu această ocazie, le dorim o vacanță cât mai plăcută!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate