[ FINANȚARE ] Doar 40.483 de lei din cei 160.000 de lei contractați inițial de primărie, pentru cadastru la Stâlpeni

Scris de Redacția
209 vizualizari

Primăria comunei Stâlpeni a semnat anul acesta contractul cu nr. 2666/21.03.2022 (OCPI) și nr. 2016/21.03.2022 (Primărie) pentru finanțarea cu 160.000 de lei în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de unități administrativ-teritoriale pentru sectoarele cadastrale.

Anexa 1 a contractului, semnată două luni mai târziu, respectiv în luna mai 2022, modifică suma de finanțare de la 160.000 de lei la doar 40.483 de lei, cea mai mică sumă acordată vreunei primării din județul Argeș prin acest program, în 2022, conform contractelor de prestări servicii, finanțare 8, pagina 5, de pe site-ul OCPI.

Această sumă se alocă pentru un număr de 300 de imobile de pe raza UAT Stâlpeni, reprezentând 149 de hectare.

Pe site-ul primăriei puteți găsi aceste contracte, precum și altele din care rezultă că s-a inițiat cadastrarea unor străzi, unele dintre acestea cuprinse în programul de modernizare prin „Anghel Saligny”, altele nefiind incluse în PNDL 3, precum cadastrarea unor imobile ce aparțin primăriei.

Restul de până la 300 de imobile nu se cunoaște care ar fi, incluse în program. Cel mai bine întrebați la primărie, poate aveți norocul să fiți printre beneficiari.

Pentru a vedea dacă aveți sau nu imobilele pe care le dețineți în localitate întabulate, puteți accesa site-ul eTerra al Oficiului de cadastru, la următoarea adresă web.

Foto: captură eTerra


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate