Salvarea serviciului de apa si canalizare, o misiune extrem de dificila, dar nu imposibil de realizat

Scris de Constantin Cutic
318 vizualizari

Dupa masura reducerii fondului de cheltuieli, prin scaderea considerabila a salariilor personalului de conducere si reducerea numarului de angajati al SC SERV TOP STALPENI SRL, pentru firma ce administreaza in prezent acest serviciu, in continuare, se va incerca implementarea unor noi masuri.

Astfel, incepand de ieri, 09.02.2021, s-a inceput o actiune de resigilare si verificare a tuturor apometrelor si instalatiilor de apa din comuna, ce are drept scop reducerea pierderilor si a eventualelor furturi.

Aceste actiuni vor continua prin montarea de apometre si punerea in legalitate a serviciului de apa din satul Ogrezea, precum si prin alocarea unor sume de bani din bugetul local, destinate modernizarii si intretinerii instalatiilor invechite.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate