[ VIDEO ] Sedința ordinară a Consiliului Local Stâlpeni din 25 august 2022

Scris de Redacția
221 vizualizari

A fost convocat și s-a întrunit în ședință ordinară Consiliul Local din Stâlpeni joi, 25.08.2022, ora 16.30, ca de obicei, la Căminul Cultural Rădești, cu următoarea ordine de zi conform convocatorului:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT
1. Proiect de hotarare privind revocarea Hotararii nr.58/03.08.2022 privind virarile de credite bugetare de la un capitol la altul. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1 și 3. Descarcă

2.  Proiect de hotarare privind majorarea fondului de rezerva bugetara la dispozitia Consiliului Local si utilizarea acestuia. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă

3.  Proiect de hotarare cu privire la aprobarea darii în folosință gratuită, a unui imobil teren in suprafața de 5234 mp – teren de sport Scoala Radesti si a unui imobil constructie in suprafata de 107 mp – cladire administrativa din imobilul Şcoala generala Rădeşti, ce fac parte din domeniul public al U.A.T. Stȃlpeni, catre Asociatia Club Sportiv Viitorul Radesti 2021. Initiator: primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 2 și 3.

Descarcă

 

Alte documente:

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor în vigoare.

Vă punem la dispoziție în acest articol și înregistrarea video a ședinței.

Vizionare plăcută!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate