[CONSILIUL LOCAL] Ședința de îndată a CL Stâlpeni din 16.09.2022

Scris de Redacție
356 vizualizari

În data de 16.09.2022, la ora 12.00, Consiliul Local Stâlpeni a fost convocat pentru o ședință de îndată, conform Dispoziției Primarului nr. 218/12.09.2022.

Pe ordinea de zi se află un singur punct de discutat, respectiv Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului local. Proiectul este inițiat de primarul Gabi Șerbănoiu și are avizele comisiei nr. 1 și comisiei nr. 3.

Ședința s-a desfășurat prin mijloace electronice, pe o platformă online.

Documente:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate