[VIDEO] Ședința Consiliului Local Stâlpeni din 14.12.2022

Scris de Redacție
434 vizualizari

A fost convocată și s-a desfășurat Ședința ordinară a Consiliului Local din Stâlpeni din luna decembrie ieri, 14.12.2022, de la ora 16.30 la Căminul Cultural Rădești. Convocatorul ședinței și ordinea de zi le puteți citi aici.

Tot ieri, după confirmarea de către instanța de judecată a mandatului de consilier local din partea PNL, domnul Dumitra Laurențiu a depus jurământul la învestirea în această funcție.

Vă punem la dispoziție mai jos înregistrarea video a ședinței, așa cum a fost aceasta înregistrată, în format alb – negru, că dacă CFR a scos Săgeata Albastră și a introdus automotoare din secolul trecut, de ce să nu revină și Primăria Stâlpeni la formatul alb-negru ca acum 30-40 de ani, nu?

Vizionare plăcută!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate