Sunt investițiile din satul Livezeni în concordanță cu nevoile și doleanțele cetățenilor?

Scris de Constantin Cutic
548 vizualizari

Știm cu toții că printre principalele solicitări venite din partea cetățenilor din acest sat se numără:

  • realizarea unei rețele de canalizare;
  • extinderea rețelei de gaze;
  • noi asfaltări de drumuri;
  • construirea unei parcări în zona târgului săptămânal și modernizarea acestuia;
  • realizarea unui nou foraj in vederea suplimentarii deficitului de apă;
  • dalarea șanțurilor și realizarea unor lucrări privind prevenirea inundațiilor etc.

Deși toate aceste lucruri sunt foarte bine știute și de actualul primar, ce-a mai mare investiție pe care acesta a ales să o facă în cei 5 ani de mandat în acest sat a fost reabilitarea și modernizarea unui cămin cultural.

Această investiție, care este și cea mai mare din ultimii 30 de ani, se ridică la aproape 40 de miliarde lei vechi din care circa jumătate sunt fonduri alocate din bugetul local.

Pentru că domnul Primar nu vrea să se abată de la această listă de priorități și bineînțeles pentru că este criză și banul public trebuie cheltuit eficient și cu mare grijă, următoarea investiție pe care aceasta a ales să o facă în această zonă este într-un „teren sintetic”!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate