[CONVOCATOR] Sedinta ordinara a Consiliului Local Stalpeni in 24 februarie 2022

Scris de Redacție
726 vizualizari

A fost convocata o noua sedinta ordinara a Consiliului Local din Stalpeni, pentru maine, joi, 24.02.2022, ora 16.30, la sediul Caminului Cultural Radesti, cu urmatoarea ordine de zi pe convocator:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT ANEXE

1. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Comunei Stalpeni pe anul 2022. Initiator – dl. primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1, 2 si 3.

Descarca Descarca Anexa 1
Descarca Anexa 2 si 3
Descarca Buget autofinantare

2. Proiect de hotarare privind aprobarea Programului de investiţii, reparaţii şi reabilitări aferent anului 2022. Initiator – dl. primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1. 2 si 3.

Descarca Descarca Anexa
Descarca Lista

3. Proiect de hotarare privind aprobarea organigramei si a statului de functii pe anul 2022. Initiator – dl. primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 2 si 3.

Descarca Descarca organigrama
Descarca stat functii

4. Proiect de hotarare privind acordarea burselor de ajutor social pentru elevii din învăţământul preuniversitar în anul 2021-2022. Initiator – dl.primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1, 2 si 3.

Descarca

5. Proiect de hotarare privind aprobarea aderării Comunei STALPENI la „Convenția Primarilor privind Clima și Energia’’. Initiator – dl. primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 2 si 3.

Descarca Descarca Anexa 1
Descarca Anexa 2
Descarca Anexa 3

6. Proiect de hotarare privind stabilirea normativului propriu de cheltuieli privind consumul lunar de carburanti pentru utilajele Primariei Comunei Stalpeni pe anul 2022. Initiator – dl. primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr.2 si 3.

Descarca

7. Proiect de hotarare privind aprobarea acordarii unor compensatii in bani pentru timpul efectiv de lucru prestat la interventii si la celelalte activitati prevazute in programul serviciului voluntar pentru situatii de urgenta pentru anul 2022. Initiator – dl. primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 2 si 3.

Descarca

8. Proiect de hotarare privind desemnarea consilierilor locali, membri ai Comisiei pentru evaluarea secretarului general al comunei Stalpeni. Initiator – dl. primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1, 2 si 3.

Descarca

9. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea HCL nr. 2 din 27.10.2020 cu privire la stabilirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Stalpeni. Initiator – dl.consilier Dumitru Constantin. Comisiile de specialitate nr. 1, 2 si 3.

Descarca *

10. Proiect de hotarare privind aprobarea aderării Comunei STALPENI la „Convenția Primarilor privind Clima și Energia’’. Initiator – dl. primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 2 si 3.

Descarca Descarca Regulament

Alte documente:

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor de prevenire pe timpul pandemiei.

*NOTĂ: Un fapt foarte grav s-a intamplat la Stalpeni prin deturnarea formei initiale a unui proiect de HCL depus de un consilier local, la secretariatul primariei. Aici gasiti forma corecta a acestui proiect


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate