[VIDEO] Sedința ordinară a Consiliului Local Stâlpeni din 30 iunie 2022

Scris de Redacția
237 vizualizari

A fost convocat și s-a întrunit în ședință ordinară Consiliul Local din Stâlpeni joi, 30.06.2022, ora 16.30, ca de obicei, la Căminul Cultural Rădești, cu următoarea ordine de zi conform convocatorului:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT ANEXA ANEXA

1. Proiect de hotarare privind utilizarea excedentului bugetar pentru sectiunea de dezvoltare. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3

Descarcă

2. Proiect de hotărâre privind actualizarea domeniului public al comunei Stâlpeni. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulilor şi dispoziţiilor de apărare împotriva incendiilor la nivelul Comunei Stalpeni. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2 și 3.

Descarcă

4. Proiect de hotărâre privind demararea procedurilor pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare locală a comunei Stâlpeni pentru perioada 2022-2027. Initiator: primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2 si 3.

5. Proiect de hotărâre privind darea în administrare a obiectivului de investiție „Extindere rețea publică de apă uzată sat Radești, comuna Stâlpeni, județul Arges”. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă Descarcă

6. Se suplimentaza ordinea de zi cu urmatorul proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Reabilitare moderată construcție administrativ-socială a sediului primăriei Stâlpeni, din comuna Stâlpeni, județul Arges”, a cheltuielilor legate de proiect și depunerea acestuia în cadrul apelului de proiecte din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), COMPONENTA C10 – Fondul Local. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3

Descarcă

 

Alte documente:

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor în vigoare.

Vă punem la dispoziție în acest articol și înregistrarea video a ședinței.

Vizionare plăcută!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate