[DECLARATIE DE AVERE] Examen ati spus? Atunci musai domn Nae!

Scris de Andrei Vacaru
1,2mii vizualizari

Cum zilele acestea s-a anuntat programarea probelor de interviu pentru functiile vacante de director si director adjunct de la liceu, unde participa doamnele Nedelcu Gabriela si doamna 000037, gandul mi-a zburat, nu stiu de ce!, la domn Nae.

Motivul ar putea fi propunerea acestuia ca doamna Machedon Nicoleta sa fie reprezentanta dumnealui si a consiliului local in comisia de evaluare a celor doua doamne contracandidate. Ceea ce s-a si votat, doamna viceprimar fiind evident cea mai competenta din comuna in probleme de management educational, iar studiile sale superioare ii permit sa evalueze obiectiv, chiar si la miezul noptii trezita brusc din somn, cu buna sa credinta proverbiala, pe cele doua candidate mentionate mai sus, dincolo de orice banuiala de intelegeri pe sub masa.

Sau poate motivul a fost declaratia de avere a domnului Nae de prin 2016 – 2017 unde, la capitolul venituri, sunt insirate o sumedenie de sume pe care le-a incasat din … comisii de examen. Adica domnul Nae cu asta se ocupa pe atunci: era vreun examen? Atunci hop si dumnealui, membru in orice fel de comisie.

Unde erau organizate examene, ca era la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca, ori la tot felul de SRL-uri si ONG-uri (Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges), inevitabil era chemat domn Nae. Chiar si la Ministerul Apararii de la Pitesti, unde cine era cel mai specialist in mersul taras, pe coate si genunchi si defilarea regimentului, altcineva decat domn Nae?

Toata lumea pare ca l-a cautat pe domn Nae atunci cand a fost de organizat un examen important, ca sa fie membru in comisie. Contra cost, evident, pentru ca din ce declara dumnealui, in 2016 a primit pentru aceasta activitate, suma totala de 5.414 lei, iar in 2017 … doar 1673 de lei.

Asa ca, atunci cand e vorba de examane, intrebati-l pe domn Nae: ca doar el este si foarte competent si nici nu se ocupa cu potlogarii, asa cum ati crede, ci cu principiile liberale. Cum zicea nenea Trahanache: cand „nu mai sunt printipuri, nu mai e nimic: enteresul si iar enteresul. … Unde nu e moral, acolo e coruptie, si o sotietate fara printipuri, va sa zica ca nu le are!… Auzi dumneata miselie, infamie.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate