E bine si citeste Gazeta de Stalpeni

Scris de Redacția
655 vizualizari

Ingrijorati serios de starea de sanatate a domnului Serbanoiu, redactia a considerat de cuviinta sa oprim episoadele cu alergiile primarului, alergii la modul figurativ, desigur si sa ii uram omului Gabi Serbanoiu insanatosire grabnica.

Chiar surse din primarie ne-au specificat ca trebuie sa se reinterneze pentru a-si rezolva problemele, motiv pentru care i-am urat public sanatate si viata lunga, asa cum puteti citi aici. Si ii uram in continuare, desigur, pana la insanatosirea definitiva.

Acum cateva minute ne-a contactat totusi Gogu, transformat in paparazzi, sa ne spuna ca primarul este sanatos si ca l-a vazut citindu-ne, se jura el!, pe telefonul personal, intr-un spatiu public, drept dovada trimitandu-ne si o poza sugestiva.

Ceea ce ne bucura, semn ca nu numai urarile noastre de bine au avut succes, ci si articolele pe care le-am scris si care observam ca au „trecere”, chiar si la cei pe care ii criticam.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate