[CONVOCATOR] Sedinta ordinara a Consiliului Local Stalpeni pentru 27 aprilie 2022

Scris de Redacția
377 vizualizari

După o pauză motivată de absența secretarului primăriei din considerente de concediu, în sfârșit se întrunește Consiliul Local din Stalpeni, într-o ședință convocată pentru maine, 27.04.2022, ora 16.30, ca de obicei, la Caminul Cultural Radesti, cu urmatoarea ordine de zi conform convocatorului:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT ANEXE DEVIZE

1. Proiect de hotarare privind alegerea presedintelui de sedinta. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 3.

Descarca

2. Proiect de hotarare privind aprobarea numarului de asistenti personali ai persoanelor cu handicap grav si a numarului de indemnizatii lunare la nivelul comunei Stalpeni, pentru anul 2022. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 si 2.

Descarca

3. Proiect de hotarare privind restrangerea activitatii de la categoria II-a la categoria V1 a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna STALPENI judeţul Argeș. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 si 3.

Descarca Descarca Anexa 1, Descarca Anexa 2, Descarca Anexa 3

4. Proiect de hotarare privind modificarea HCL nr.83/25.11.2021 stabilirea impozitelor şi taxelor locale precum şi a taxelor speciale datorate de contribuabili pentru anul 2022. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2 si 3.

Descarca

5. Proiect de hotrarare privind darea în administrare a sistemului de canalizare, zona Cotoreni si ulita Cicu- Preoteasa, comuna Stalpeni, judetul Arges către operatorul APA SERV TOP STÂLPENI SRL. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1 si 3.

Descarca

6. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii organigramei si a statului de functii pentru aparatul de specialitate al primarului comunei Stalpeni, precum și stabilirea salariului de baza a dlui Dumitrescu Cristian, referent IA din aparatul de specialitate al primarului. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 si 3.

Descarca

7. Proiect de hotarare privind incetarea aplicabilitatii HOTARARII Nr.44/07.06.2021 pentru mandatarea reprezentantului consiliului local în adunarea generală a acționarilor la SC SERVICII GENERALE MIOVENI SRL în vedere reprezentării intereselor UAT STALPENI. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2 si 3.

Descarca

8. Proiect de hotarare privind desemnarea unei persoane sa semneze orice inscrisuri/documente in numele si pentru UAT Stalpeni reprezentata prin Consiliul Local al comunei Stalpeni la firma SC SERVICII GENERALE MIOVENI SRL . Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2si 3.

Descarca

9. Proiect de hotarare privind aprobarea lucrărilor de curatenie ce vor fi efectuate în primavara anulului 2022 „Zilele Curăţeniei”. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2 si 3.

Descarca

10. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza D.A.L.I. la obiectivul de investiție „Modernizare DC 47 Radesti -Pitigaia” in comuna Stâlpeni, județul Argeș. Initiator primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 si 3.

Descarca Descarca pagina 1, Descarca pagina 2, Descarca pagina 3

11. Diverse. Prezentarea raportului anual prvind starea economica,sociala si de mediu a UAT comuna Stalpeni.

Descarca raport

PROIECT INTRODUS SUPLIMENTAR. Sustinere sport

Descarca

Alte documente:

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor de prevenire pe timpul pandemiei.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate