[OPINIE] Strasbourg – o experiență personală memorabilă

Scris de Gheorghe Nicolae
244 vizualizari

Prima mea incursiune la Strasbourg s-a dovedit a fi o experiență uluitoare, o oportunitate inedită de a pătrunde în inima Parlamentului European, alături de o echipă de jurnaliști din România. Pentru mine, această călătorie a însemnat nu doar o onoare, ci și o manifestare de mândrie și uimire personală. A fi prezent într-un astfel de cadru, să interacționez cu europarlamentari și să explorez frumusețea orașului Strasbourg au reprezentat momente care au depășit cu mult așteptările pe care le-am avut inițial.

Pe parcursul vizitei, am observat dedicarea impresionantă a jurnaliștilor prezenți la Strasbourg. Pentru ei, Parlamentul European și orașul nu au fost doar un decor pitoresc, ci un mediu de muncă intens. Știri, interviuri, redactări – toate au avut prioritate, chiar și față de cele mai elementare nevoi zilnice. Acești oameni sunt nu doar profesioniști desăvârșiți în jurnalism, ci și indivizi cu o cultură generală vastă, dedicați profesiei și entuziaști.

Elisabeth Kubler-Ross spunea că „cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut sunt cei care au cunoscut înfrângerea, suferința cunoscută, lupta cunoscută și și-au găsit calea de a ieși din adâncuri. Aceste persoane au o apreciere, o sensibilitate și o înțelegere a vieții care le umple de compasiune, blândețe și o preocupare profundă iubitoare. Oamenii frumoși nu se întâmplă pur și simplu”.

Colegii mei din echipa cu care am fost la Strasbourg au dovedit că această afirmație este profund adevărată. Mulțumesc Gazetei de Stâlpeni pentru această experiență unică, ce mi-a arătat lumea incitantă a jurnalismului și a dedicării profesionale.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate