[METEO] O nouă avertizare cod galben pentru astăzi și mâine

Scris de Redacție
203 vizualizari

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o nouă avertizare de cod galben, care include și comuna Stâlpeni. Aceasta este valabilă în perioada 17 iunie, ora 10.00 – 18 iunie, ora 10.00, în care se vor produce „averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, pe arii restrânse, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 30-40 l/mp.”

Pentru zona de munte a județului Argeș a fost emisă și o avertizare meteo cod portocaliu, în perioada 17 iunie, ora 12.00 – 17 iunie, ora 23.00, de „averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, pe arii restrânse, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 30-40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp.”

Temperatura maximă va fi de 27-29 grade, iar cea minimă de 15-17 grade.

Foto: ANM


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate